Go to top
Over ons
Kwaliteit komt op de eerste plaats!

2009

Oorspronkelijk werkzaam als team-leider beveiliging in de verslavingszorg was Yahya Hlimi zijn tijd ver vooruit toen hij vanuit het niets zijn straatcoach concept in 2009 opzette. Yahya zag de problematiek op straten, in buurten die naar zijn mening werden veroorzaakt door onbegrip, (cultuur)verschillen maar zeker ook door gebrek aan scholing, kansen en doelen.

Overtuigd van zijn overtuigingskracht, netwerk en visie begon hij met gelijkgezinde vrienden en familieleden een aanpak op te zetten die deze overlast verminderde of geheel wegnam.

Hoe?
Yahya selecteerde ervaringsdeskundigen met verschillende achtergronden die de juiste mind-set en overtuiging bezat. Die mind-set bestond uit de motivatie, uitstraling en verbale intelligentie om te kunnen zorgen dat jongeren niet verder af gingen glijden. Vanaf 2009 na de start met gemeente Venray volgde Venlo, Blitterswijck, Boxmeer en Heerlen waar inmiddels gebruik gemaakt van de straatcoaches.

Oostrum, juli 2017 Keurmerken behaald
Secutor Security, heeft het felbegeerde keurmerk beveiliging, keurmerk evenementen beveiliging en ISO 9001 binnen!
Met het behalen van de keurmerken en de ISO-certificering in 2017 zette Secutor Security de kroon op haar werk.  Daarmee liet het zien dat maatwerk, partnership en een facilitaire houding toekomst heeft.

Mei 2020 Secutor Security PSO trede 2 gecertificeerd!
Tijdens een onafhankelijk toetsing door een certificerende instelling is gebleken, dat Secutor Security voor personen uit de kwetsbare groepen, met afstand tot de arbeidsmarkt, op een kwalitatief goede wijze werkplekken faciliteert en begeleiding waarborgt. Daarmee behoort zij tot de top 25% van best presterende bedrijven op het gebied van Sociaal ondernemen en de enige beveiligingsonderneming die PSO keurmerk, trede 2 heeft behaald.

Sociaal verantwoord ondernemen
Dis altijd al een belangrijk speerpunt geweest voor Yahya Hlimi en heeft altijd een belangrijk deel uitgemaakt van het personeelsbeleid.

Social return bracht hij in de praktijk door mensen van de straat of die in een slechte startpositie verkeerde zicht op een toekomst, een vaste baan en belangrijker nog een doel met een diepere betekenis te geven. Deze mensen vormen nu een onderdeel van de kern van het bedrijf.

Juni 2020
Op basis van aantoonbare resultaten en referenties zijn er opnieuw drie gemeenten toegevoegd aan de lijst van opdrachtgevers; Sittard-Geleen, Brunssum en vanaf aug-2020 ook Landgraaf.

Secutor straatcoach missie

Het creëren van veiligere woon, werk en speelomgevingen door dialoog en  waar nodig letterlijk drempel overschrijdend in gesprek komen met betrokkenen. Met als uitgangspunt culturele, interraciale saamhorigheid en begrip te realiseren.

Secutor straatcoach visie

Secutor is voornemens een landelijke leidende en vernieuwende rol in te nemen op het gebied van de invulling van straatcoachprojecten. Onze visie is dat onze inzet plaats dient te vinden op een vooraf afgestemde en passende samenwerking met gemeente, politie en andere ondersteunende instanties.

Op die wijze kan onze straatcoach een onmisbaar onderdeel  zijn ten aanzien van het oplossen van jongeren & straat problematiek .

Yahya Hlimi

Directeur Secutor straatcoach
Directeur Secutor straatcoach
Yahya zw staand
107 - Laura Fotostudio - 5W1A4891 - secutor